Úvod » České aroma » Karamel do lihovin - tekuté barvivo 100 ml
Karamel do lihovin - tekuté barvivo (100 ml)
Tekutý karamel je oblíbené barvivo do lihovin i potravin. Surovinou k jeho výrobě je rafinovaný cukr krystal - ten se vyrábí řízenou tepelnou karamelizací krystalového cukru.
Karamel se používá jak k barvení lihovin (od světlé žluté po tmavě hnědou barvu), tak k barvení potravinářských výrobků (med, pečivo atd.).
Doporučené dávkování: 100 ml karamelu na 10 litrů alkoholu (1:100)
- nebo dávkujte dle vlastního uvážení a potřeb
Použití: Karamel přidejte v příslušném poměru do lihoviny (potraviny), promíchejte a nechejte alespoň 24 hodin uležet. Přesné dávkování si určete v menším množství nápoje (potraviny).
Vzhled: viskózní aš sirupovitá tekutina
Barva: tmavohnědá až černá
Vůně: karamelová
Chuť: nahořklá až hořká
Obsah balení: 100 ml
Výrobce: Aromka Brno
Od 5 kusů balíme zboží do větších PET lahví 0,5 a 1 litrových. Pokud budete chtít vše v menším balení, napište poznámku pod objednávku.