Úvod » Příslušenství » Digitální teploměr (-20°C až +300°C)
Digitální potravinářský teploměr (-20°C až +300°C)
Tento digitální potravinářský teploměr je určený pro měření teploty masa při pečení, kvasu při fermentaci a bezesporu pro něj najdete i mnoho dalších využití. Teploměr měří v širokém rozmezí od -20°C až do + 300°C.
UPOZORNĚNÍ: Do tekutiny může být ponořen jen kovový hrot se sondou! Pozor, kabel není vodotěsný!
1. Odstraňte plastovou fólii, která je na displeji
2. Vložte 1,5 Voltové baterie R6 do krytu baterie na zadní straně
3. Nastavte "Časovaní - Teplotní Tlačítko" na displeji.
4. Chcete-li získat správnou teplotu: zasuňte zástrčku do otvoru na pravé straně teploměru. Pak se objeví na displeji Aktuální teplota a teplota pro dosažení alarmu.
1. Stisknutím tlačítka S1 snížíte alarm teplotu nebo tlačítko S2 zvýší.
2.Start alarmu: opětovným stisknutím tlačítka START-STOP. Zkontrolujte že se zobrazí symbol alarmu na pravé straně displeje.
Důležité: Zkontrolujte, zda je zobrazen symbol alarmu.
3. Pro pečení: Vložte pečeni do trouby a vložte kovovou špici do potraviny. Šňůra je sevřena ve dveřích, když je trouba uzavřena.
4. Když zazní signál alarmu, je dosažená nastavená teplota.
Vypněte alarm stiskem tlačítka Start / Stop.
Vynulujte stisknutím S1 a S2 současně.
50 C pak bude mít v právo na displeji.
5. Odpočítávání času začne (19 hodin, min, sec)
Nastavovat čas lze tlačítkem S1 pro minuty a hodiny, S2 pro vteřiny.
Odpočítávání startu: stiskněte tlačítko start / stop.
Pozastavení časovače: stiskněte tlačítko Start / Stop
Pro vynulování časovače stiskněte tlačítka S1 a S2 současně.