Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » Tématická literatura » Jak se dělá cidre, calvados, pommeau


        

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

skladem

 

Číslo produktu: 10008
naše cena bez DPH: 250 Kč (10,6250 EUR)
naše cena s DPH (10 %):
275 Kč (11,6875 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
   

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici.Častěji se zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.
Jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Vydavatel: Víkend
Počet stran: 96
Jazyk: čeština
Rok: 2016

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: