Úvod » Enzymy a čiřídla na kvas » Enzym Pectinaze pro kvasy, mošty a víno (15 ml)
Enzym Pectinaze - tekuté enzymy pro kvasy, mošty i víno
Enzymy Pectinaze jsou tekuté, vysoce aktivní a koncentrované pektinové enzymy, které odstraňují rozpustné i nerozpustné pektiny v kvasech i vínu.
Dávkují se v poměru 10 kapek na 5 litrů kvasu, moštu či vína. Enzymy Pectinaze nemůžete předávkovat - v praxi spíše platí, že čím větší množství jich použijete, tím rychleji budou fungovat.
Jedno balení (15 ml) vám postačí na 100 litrů kvasu, moštu či vína. Více informací o čištění vína naleznete ZDE.
Dávkování: 10 kapek na 5 litrů kvasu či vína
Obsah balení: 15 ml
Výrobce: Harris Filtres
Země původu: Velká Británie