Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » Enzymy a čiřídla na kvas » Distizym FM - enzym na ovoce (1000 g)


        

Distizym FM - enzym na ovoce (1000 g)

skladem

 

Číslo produktu: E000319
naše cena bez DPH: 624 Kč (27,70 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
755 Kč (33,52 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
   

Distizym® FM  - speciální enzym k rozkladu ovocných kvasů bobulovítého ovoce (1000 ml)

Distizym® FM je kapalný, koncentrovaný pektolytický enzym pro optimální rozklad kvasu z bobulového a peckového ovoce. Je povolený podle současných platných zákonů a nařízení. Kontrolován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu. CÍL

Čeho produkt dosáhne?

• rychlé odbourání všech pektinovitých látek, s tím spojené včasné zkapalnění kvasu

• lepší čerpatelnost rmutu

• lehčí rozkvašení a snažší prokvášení kvasu na optimální obsah alkoholu

• intenzivnější narušení pletiva ovoce, tím uvolnění cenných látek ovoce a nárust ovocných aromat.

Doporučené dávkování:

Dávkování enzymu je závislé na surovině, stupni zralosti, teploty a době účinnosti. Následně uvedené dávky se vztahují na teplotu ošetření 15 ˚C. Distizym® FM se zředí studenou vodou na 5-10 % roztok a dávkuje se nejlépe přímo do mlýnku nebo drtiče. Byl-li enzymový roztok přidán do nádrže kvasu předem nebo později , musí se enzym dokonale promíchat. Opakované krátké promíchání během první hodiny podporuje rozklad kvasu. Důležité je důsledně promíchat enzymy s kvasem!

Doporučené dávkováná dle druhu ovoce:

- Bobulové ovoce 30 až 50 ml /100 litrů kvasu

- Peckovité ovoce 20 až 50 ml /100 litrů kvasu

Popis produktu:

Distizym® FM je pektolytický preparát, speciálně vyvinutý na vysokou aktivitu v kyselém pH prostředí bobulového a peckového ovoce. Distizym® FM rychle štěpí všechny pektinové látky, což vede k výraznému snížení viskozity a zkapalnění kvasu. Kvas se dá potom lehce míchat a čerpat. Intenzivním rozkladem kvasu se uvolňují cenné látky a zvyšuje se obsah buketních a aromatických látek. Zkapalněný a rozložený kvas ulehčuje rozkvašení, zlepšuje prokvašení kvasu, což vede k lepší výtěžnosti alkoholu. Současně se snižuje nebezpečí připálení během destilace.


Skladování: Skladujte v chladu. Otevřené balení opět uzavřete a co nejdříve spotřebujte.
Obsah balení: 1000 ml
Země původu: Německo

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: