Úvod » Enzymy » Kompletní 3 v 1 enzymy (pro obilné kvasy a tvrdé plody)


        

Kompletní 3 v 1 enzymy (pro obilné kvasy a tvrdé plody)

 

Číslo produktu: 21325
naše cena bez DPH: 74 Kč (3 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
90 Kč (4 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
   

Kompletní 3 v 1 enzymy (pectinase, amyláza, amyloglukosidáza)

 

Kompletní směs 3 enzymů určená pro kvasy založené z obilovin, kukuřice a brambor. Tyto enzymy jsou vhodné i pro tvrdé ovocné plody. Nedoporučujeme je však užívat na vinné kvasy.

 


Balení obsahu 3 enzymy:
1) Pectinase štěpí pektin v buněčných stěnách, což způsobuje zkapalnění kaše
2) Amyláza převádí škrob na dextriny a disacharidy
3) Amyloglukosidáza/glucoamyláza převádí dextriny a disacharidy na glukózu

 


Použití 3 v 1 enzymů pro rmut (5 - 25 litrů):
Semletou surovinu (max 8 kg) vložte do kvasné nádoby a přidejte vroucí vodu a vše řádně promíchejte. Až klesne teplota směsi na 45-50°C, přidejte enzymy. Směs znova řádně promíchejte a nechejte odležet 2 hodiny. Následně doporučujeme upravit PH kvasu na 5-6,5 PH. K upravení PH se používá kyselina citronová a k měření jsou ideální lakmusové papírky.

 

UPOZORNĚNÍ: Do kvasu nedávejte kvasnice dříve než enzymy! Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50° C, která kvasnice zahubí! Proto nejdříve přidejte do kvasu enzymy dle návodu a poté až kvasnice. Kvas následně nechejte vychladnout na teplotu, kterou vyžadují kvasnice.

 

 


Vydatnost:
na 5-25 litrů
Složení: enzymy Pectinase, Amylase a Amyglukosidase
Váha balení:
4,2 gramů
Země původu: Švédsko

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: