Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » Enzymy » Enzym pro ovocný rmut


        

Enzym pro ovocný rmut

 

Číslo produktu: 21320
naše cena bez DPH: 35 Kč (1 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
42 Kč (2 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
   

Enzym pro ovocný rmut z měkkých plodů - enzym pro rozkládání buněčné struktury a pektinu v ovoci.

 

Enzym pectinase zefektivňuje proces zkapalňování rmutu, uvolňuje šťávu z ovoce a zvýrazňuje ovocnou chuť o 10-20%. Zároveň odstraňuje zákal a zjednodušuje čištění ovocných rmutů.

 

Použití: Přidejte enzym do maximálně polovičního objemu směsi (ovoce, voda, cukr) o teplotě 45-50°C. Nechejte 2 hodiny odležet a až poté doplňte do požadovaného objemu.

 

UPOZORNĚNÍ: Do kvasu nedávejte kvasnice dříve než enzymy! Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50° C, která kvasnice zahubí! Proto nejdříve přidejte do kvasu enzymy dle návodu a poté až kvasnice. Kvas následně nechejte vychladnout na teplotu, kterou vyžadují kvasnice.

 


Vydatnost: na 5-25 litrů rmutu
Složení:
enzym Pectinase
Váha balení: 25 gramů
Země původu: Švédsko

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: